In jos
avatar
Trovesummer
Mesaje : 4
Data de înscriere : 11/06/2018

                              Reguli pentru National Guard Empty Reguli pentru National Guard

la data de Mar Iun 12, 2018 12:04 pm
Reguli generaleSunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail
Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
Când un suspect este capturat, acesta trebuie să primeasca obligatoriu [/cuff].
Membrii departamentelor nu au voie sa ceara unui civil / mafiot / factiune pasnica / hitman sa-i omoare. Nu aveti voie sa omorati un civil daca acesta va cere sa faceti asta. Acesta este un comportament non-rp.
Limbajul vulgar precum " sugi pula, imi bag pula in ma-ta, o fut pe ma-ta " si altele de genu asta se va sanctiona direct cu DEMITERE
EAbuzul este sanctionat chiar si cu BAN!ste strict interzisa folosirea avantajelor de politist (sub orice forma) cand situatia nu o cere.
Nu aveti voie sa respingeti cererile colegilor din departamente pentru a merge dupa wanted 3+ decat pe un motiv bine intemeiat. De asemenea nu aveti voie sa faceti discriminari, daca respingeti cuiva cererea pentru un motiv bine intemeiat nu aveti voie sa acceptati cererea altcuiva in defavoarea motivului cu care ati respins-o pe prima. (Sanctiune: Avertisment Verbal prima abatere; Faction Warn urmatoarele).
Reguli legate de wanted şi arestăriWanted da doar cel care a fost atacat, nu colegul sau!
Se acorda wanted 1 pentru /call 112 aiurea pentru motivele aberante care nu pot fi considerate crime pe acest server.
In cazul in care un membru de departament acorda wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
Daca un suspect doreste sa se predea si da G, sunteti obligati sa-i dati /cuff si sa il arestati.
Primul membru de departament care ajunge la un anumit suspect, este cel care il va procesa / aresta. Membrii care ajung dupa acesta nu au dreptul sa intervina decat daca sunt solicitati, iar in cazul in care suspectul intra la ei in masina, sunt obligati sa-l predea membrului initial.
Oricine intra in Area 51 fara permisiune va primii Wanted 2 - Teren Guvernamental fara a fi necesara vreo somatie.
Este interzis sa confiscati armele unui suspect, daca acesta nu are drept de predare.
Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau nu le foloseste pentru a ataca alti jucatori.
Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.
Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 3 ori sau sa traga cu arma in voi.
Daca un jucator va omoara si sunteti off-duty aveti voie sa ii dati wanted pentru atacare politist.
Soferul unui vehicul în care se află un suspect cu wanted nu va fi somat ci se va soma doar suspectul cu wanted.Daca soferul nu opreste dupa cele 3 somatii acordate suspectului cu wanted, soferul o sa primeasca [complice].
Se da wanted pentru [runner] unui suspect care fuge cu masina dupa cele 3 somatii.
Se acorda wanted pentru [drive-by] atunci cand un civil intra cu o masina in voi mai mult de 3 ori.
Daca un suspect cu drept este pe o cladire sau este aerian acesta nu v-a fi omorat, i se vor acorda 3 somatii daca acesta se preda il ve-ti dupa in locul de unde se ia Maverick-ul si ii dati [arrest].Reguli legate de vehicule

Nu folosiţi vehiculele de poliţie în scopuri personale, în caz contrar veţi fi sancţionaţi cu Faction Warn.
Aveti voie sa folositi Hydra, Hunter si Rustler doar:
daca suspectul este fugar si nu il puteti prinde
daca va aflati in inferioritate numerica fata de infractorii care ajuta suspectul (in acest caz se da wanted pentru complice)
daca suspectul fuge cu avion/elicopter (Air VS Air)!
Pentru patrulat/mers dupa suspecti folositi masina mica de politie, iar in caz de urgenta puteti folosi si celelalte (patriot & barracks).
Doar membrii de rank 3+ pot urmări / aresta suspecţii şi cu maşinile personale.
Sunteti obligati sa proniti girofarul atunci cand plecati intr-o misiune de urmarire!
Aveti voie sa incalcati regulile circulatiei in urmatoarele cazuri:
Cand conduceti o masina de politie cu girofarul pornit.
Membrii PD / F.B.I. / NG vor putea urmari suspecti si in masini de civil, dar: in cazul in care merg dupa suspecti ce au drept de predare trebuie sa respecte regulile de circulatie, iar in cazul in care suspectii urmariti nu au drept de predare pot incalca acele reguli. Neconformarea cu aceasta regula si incalcarea, din propria initiativa, a regulilor de circulatie cand nu este cazul se va pedepsi cu Faction Warn.
Nu este permisa folosirea de Hidraulice si NOS!

Reguli şi informaţii legate de şedinţe şi evenimenteSedintele vor fi anuntate pe /fmotd si in topicul cu anunturi importante inainte cu 2-3 zile ca acestea sa fie tinute.
Antrenamentul general va fi anuntat pe /fmotd si in topicul cu anunturi importante inainte cu 2-3 zile ca acestea sa fie tinute.
Antrenamentul aerian va fi anuntat pe /fmotd si in topicul cu anunturi importante inainte cu 2-3 zile ca acestea sa fie tinute.
Cine se prezinta la antrenamente fara licentele corespunzatoare este absent.
In caz nu puteti ajunge la o sedinta / antrenament va puteti invoii in topicul National Guard - Invoiri Sedinte & Antrenamente.
Daca ai intarzaiat la o sedinta/antrenament, trebuie sa vi in liniste la HQ. Dacă topicul Invoiri Sedinta este inchis înseamnă că în acea săptămână nu are loc şedinţa.
Daca antrenamentul incepe la ora 19:00, puteti intarzia 5 minute fara a fii sanctionati,daca veniti in intervalul 19:05-19:20 veti fii trecut la membrii intarziati (AV), dupa 19:20 sunteti trecuti absenti (FW).
Daca un membru lipseste de la sedinta indiferent de motiv, iar daca la acea sedinta membrul merita rank-up, acesta NU-L va primi în acea săptămână.

InformaţiiMembrii departamentelor nu vor putea pleca din factiune daca inca exista plangeri la adresa lor.
Cand X gaseste un suspect la jail, sa intrebe pe /d: [numele suspectului] este la cineva?. Daca Y spune "Da.", atunci X trebuie sa-i predea suspectul lui Y, iar Y trebuie trebuie sa-i trimita lui X SS-ul in care l-a anuntat.
Pentru clarificare, "DM jail" presupune atacarea / omorarea oricarui jucator aflat in jail, indiferent daca acesta este detinut, membru de departament, sau orice alt jucator. Toate departamentele vor avea "DM jail" la wanted 6.
De acum PD, FBI si NG trebuie să foloseasca /duty în Armoury sau în casa pentru a putea folosi orice comandă specifica poliţiei (incluzand mersul cu masinile politiei, armura la /heal) si exceptand (/gov, /undercover, /namecover).
Membrii Gărzii Naţionale care vor fi atacaţi într-un spaţiu safezone, nu vor avea voie să acorde ,, Wanted 3 cop attack ", însă ei vor avea dreptul să confiște armele atacatorului.
Membrii National Guard vor avea voie sa folosească,, /frisk '' pe orice civil care intră în ,, Jail ", pentru a verifica dacă respectivul nu are arme asupra sa. Dacă acesta deține arme asupra lui, membrul National Guard are dreptul să i le confiște. Această regulă se aplică doar în interiorul jailului.

SKIN-URII IN FUNCTIE DE RANK:

Skin rank 1: swat

Skin rank 2-5: army


Skin rank 6-lider: wmyammo


Skin de fata: cat


Tratarea Membrilor Departamentelor


În cazul în care surprindeți un membru de departament cu farurile stinse, acesta va primi de la membrii echipei Roads o amendă.

În cazul în care surprindeți un membru de departament conducând o mașină de civil pe contra-sens fără a fi într-o urmărire (membrul trebuie să aducă dovezi cum că era în urmărirea unui suspect), acesta va fi sancționat. (pedeapsă: faction warn).

În cazul în care surprindeți un membru de departament folosind NOS / Hidraulice pe orice fel de mașină, acesta va fi sancționat (pedeapsă: faction warn).

Folosirea aeronavelor de la National GuardPuteți folosi aeronavele de la National Guard (Rustler, Hydra, Hunter) doar în următoarele situații (pedeapsă: faction warn):

Suspectul cu wanted este aerian (Air vs Air);
Sunteți în inferioritate numerică față de cei care ajută suspectul (dar le puteți folosi doar pe post de transport);
Suspectul este fugar și nu-l puteți prinde (dar le puteți folosi doar pe post de transport);
Suspectul este pe o clădire inaccesibilă (dar nu aveți voie Drive-By sau să trageți cu rachete în el);
În cazul în care sunteți în urmărirea unui suspect fără drept de predare (dar le puteți folosi doar pe post de transport).
Folosirea aeronavelor în scop abuziv este sancționată. (pedeapsă: demitere).


Dupa terminare raportului aveti voie orice job legal exceptie este lawyer (avocat).
Membri Rank 4+ pot lua orice job legal, indiferent de oră, excepţie jobul de avocat.
Daca nu aveti raportu terminat si sunteti prinsi cu alt job in afara de detectiv riscati un Faction Warn.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum