In jos
avatar
Admin
Admin
Mesaje : 8
Data de înscriere : 11/06/2018
Varsta : 16
https://shaga-red.forumgratuit.ro

                              Regulamentul taximetristilor Empty Regulamentul taximetristilor

la data de Joi Iun 14, 2018 11:44 pm
Factiunea Txi LS,LV,SF
- Pe chat-ul factiunii trebuie sa folositi un limbaj decent. Nu sunt permise certurile, spam-ul sau vorbitul despre bacsis pe [/f].

- Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul, la prima abatere veţi fi sancţionaţi cu Faction Warn, iar la a doua cu uninvite.

- Nu va certati intre voi, riscati uninvite. Totul se rezolva de fata cu liderul sau cu co-liderul.

- Este interzis sa ii faceti plangere unui coleg pe panel, se pedepseste cu Faction Warn.

- Nu faceti Death match / Drive-by, se pedepseste cu uninvite sau Faction Warn în funcţie de gravitate.

- Daca cineva va omoara / va ataca fara motiv, faceti poza (F8) si ii faceti plangere la factiunea lui daca are sau "Complaints" daca este civil sau in "Los Santos Taxi Company - Lista neagra".

- Fare-ul este: 500$ ziua si noaptea.

- Daca puneti alt [/fare] veti fi sanctionati, se pedepseste cu o amenda in valoare de 1.000.000$.

- Nu aveti voie sa vorbiti la telefon sau sa dati mesaje daca ati acceptat un client, daca e ceva urgent intrebati clientul daca va da voie.

- Nu aveti voie sa puneti [/fare] unui coleg( se referă la toti membrii companiilor Taxi LS,LV,SF) sau mafiei care ne protejeaza se pedepseste cu Faction Warn.

- Cine este inactiv mai mult de 3 zile (fara sa anunte in sectiunea 'Inactivitate') va fi automat demis.

- Dupa ce folositi un taxi distrugeti-l sau aduceti-l la HQ, nu rataciti taxiurile. Daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati.

- Daca lipsiti de la sedinta fara sa postati nu veti primi salariul si veti primi Faction Warn.

- La sedinta este interzis sa vorbiti neintrebat (daca vreti sa adaugati, intrebati ceva folositi [/wave 1] si asteptati sa vi se dea acordul sa vorbiti). Doar cateva animuri pot fi folosite, de exemplu: [/crossarms 1-4], restul fiind interzise. De asemenea este interzis spamul si statul AFK.

- Comenzile (clientii) sunt obligatorii pentru toti membrii Taxi Cab Company. Cine nu indeplineste minimul de comenzi (100) si detine rank 1 sau nu posteaza raportul sau il are anulat primeste uninvite. Pentru mai multe informatii verificati topicul "Raport de activitate".

- Aveti voie sa participati la event-uri doar cu acordul liderului / co liderului, sau un membru ce are rank mai mare si este online. Daca e event organizat de admini nu trebuie sa va cereti voie. De asemenea, nu aveti voie sa organizati event-uri decat cu permisiunea liderului / co-liderlui. Riscati Faction Warn.

- De asemenea, aveti voie sa schimbati doar jantele masini. Orice alt mod de tunning ( paintjob-ul, hydraulics, NOS) este pedepsit cu Faction Warn.

- Este interzis sa cereti bacsis unui client.

- Este interzis sa ajutati un Arms Dealer sa faca materiale. Se pedepseste cu Faction Warn.

- Este interzis sa detineti droguri. Se pedepseste cu Faction Warn.

- Este interzis să vă puneţi AFK în timp ce efectuaţi o comandă, dacă clientul urcă in maşină in timp ce voi sunteţi deja AFK, nu se ia in considerare. Abaterea de la această regulă poate duce la Faction Warn.

- Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru, chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte [/taxi accept id]. Cine se abate de la aceasta regula va primi Faction Warn.

- Este interzisa folosirea masinilor factiunii in scopuri personale (job, rob, plimbare, etc.) aceasta se va pedepsi cu o amenda in valoare de 1.000.000$

- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta insulta sau acuza sub orice forma.

- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit.

- Cine da /eject aiurea la prima abatere primeste un Avertisment verbal si daca se mai repeta, primeste un Faction Warn.

- Orice abuz sau incalcare a regulamentului serverului atrage dupa sine si sanctionarea dumneavoastra in factiune.

- Membri care sunt banati, vor fi demisi din factiune dupa 3 zile fara FP daca au avut mai mult de 14 zile în factiune în momentul banului, in caz contrar, daca nu au avut 14 zile in factiune în momentul primirii banului vor fi demisi cu 40/40 Faction Punish.

- Membrii ce incep sa jigneasca pe [/f], sa faca Death match / Drive-by in masa pe colegii din factiune / nu respecta cuvantul liderului / co-liderului / aduce jigniri la adresa lor, oricât de mici sunt acestea (ex: ratat,nab, idiot) vor primii uninvite cu 40/40 Faction Punish.

-Glumele de prost gust si misto-urile la adresa liderului / co-liderului si a celorlalti membrii se sanctioneaza cu Faction Warn sau uninvite cu 40/40 Faction Punish, depinde de caz.

- Culoarea masinilor noastre este alba, deci cei prinsi cu o alta culoare pe taxi vor fii sanctionati cu Faction Warn.

- Daca va dati jos colegii de la taxiurile lor, la prima abatere veti primi avertisment verbal, iar la a doua abatere veti fi sanctionati cu Faction Warn.

- In aceasta factiune se doreste un comportament exemplar, un limbaj decent si bun simt: http://bugged.ro/topic/44400-los-santos-taxi-cab-company-modelul-bunului-simt/

- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar dacă clientul vă dă acordul, cine se va abate de la această regulă va primi Faction Warn.

- Nu aveţi voie să luaţi un client acceptat de un membru din Taxi Las Venturas / Taxi San Fierro, la prima abatere veţi fi sancţionaţi cu avertisment verbal iar la a doua cu Faction Warn.

- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.

- Cine refuză să plătească amenda pe care a primit-o, va primi Faction Warn.

- Nu aveţi voie să faceţi spam cu [/fare], apare tuturor jucătorilor online în acel moment şi îi puteţi incurca, această 'suferinţă' va fi sancţionată cu avertisment verbal la prima abatere şi cu Faction Warn la a doua abatere.

- La două avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn.

- Injurăturile grave / jignirile pe chat-ul facţiunii cât şi pe alte chat-uri vor fi sanctionate cu Faction Warn sau uninvite cu 40/40 Faction Punish.

- Jignirile minore vor fi sancţionate cu un avertisment verbal, după care urmează să fie sancţionate cu Faction Warn la a doua abatere.

- În caz că sunteţi sancţionaţi de către un admin cu ban pe o perioadă mai mare de două zile şi nu aveţi dreptul la o învoire (deţineţi rank 1 / nu deţineţi nici măcar 7 zile in facţiune), primiţi uninvite.

-Puteti utiliza orice arma care este disponibila în Gun Shop (ex: M4, MP5) doar cu conditia ca ati dat / dati rob sau doriti sa faceti DM pe politisti.

- Sunteţi obligaţi să cunoaşteţi toate locaţiile din oraşe ş.a. Dacă nu ştiţi o anumită locaţie spuneţi-i clientului să vă spună un punct de reper. În cazul în care aveţi o reclamaţie, la prima abatere veţi primi Faction Warn, iar la a doua abatere uninvite.( Chiar si avertisment verbal, depinde de gravitate ).

- Nu aveţi voie să faceţi plângere unui coleg din alte companii de taxi pe panel la reclamatii dacă aveţi o problemă cu cineva, îi daţi PM liderului facţiunii din care face parte. Cine se abate de la această regulă va fi sancţionat cu Faction Warn.

- Incercarea de mituire a celui care v-a reclamat pentru a retrage reclamatia se sanctioneaza cu Faction Warn la prima abatere si Uninvite la a doua abatere.

- Aveţi voie să jucaţi barbut doar după ora 20:00 până la ora 07:00. Cine joaca barbut în alt interval de timp, la prima abatere va fi sanctionat cu o amenda in valoare de 2.000.000$, la a doua abatere cu un Faction Warn.

- Nu aveţi voie să faceţi poze la comenzile ce conţin 500$ şi să le postaţi la raportul de activitate, cine face acest lucru le vor fi şterse/anulate comenzile.

-Nu aveti voie sa parcati masinile personale printre cele de la factiune! Riscati FactionWarn!Protectie:1. Los Santos Taxi este protejată de către Grove Street.

2. Datorită protecţiei oferite, noi îi vom duce fără fare, oriunde doresc ei.

3. Trebuie să vă respectaţi reciproc, folosiţi un limbaj cât mai decent. Cine încalcă această regulă va fi sancţionat grav.

4. În schimbul serviciilor oferite, ei se vor ocupa de Black List-ul nostru.Regulamentul chat-ului [/tx]:

Trebuie să păstraţi un limbaj decent faţă de toţi membrii, indiferent de rank.
Nu aveţi voie să faceţi afaceriarrow-10x10.png sau să puneţi întrebări despre ele.
Este interzis spam-ul şi CAPS LOCK-ul.
Dacă aveţi un limbaj vulgar sunt şanse mari să fiţi sanctionaţi cu Faction Warn sau sa fiti demisi, depinde de caz.
Sunteţi obligaţi să ascultaţi mereu de un rank superior când spune ceva pe acest chat, chiar dacă face parte din altă companie.
Nu aveţi voie să folosiţi emoticoane pe acest chat.
Nu aveţi voie să salutaţi pe acest chat.
Nu aveţi voie să folosiţi acest chat pentru poveşti sau diferite întâmplări, aveţi [/sms] | [/call] pentru astfel de discuţii.
Pe acest chat puteţi să purtaţi discuţii relevante, este făcut în scopul de a ne ajuta. Puteţi să-l folosiţi pentru parteneri la rob, repair / refill, să ajutaţi pe cineva când nu ştie o locaţie sau alte lucruri importante.
*Puteţi primi [/kick] dacă un helper sau admin vede ceva în neregulă.

*Orice incalcare a regulamentului este pedepsita ca atare.Comenzile factiunii:

[/taxi accept id] - pentru a accepta o comanda.

[/taxi cancel id] - pentru a renunta la o comanda.

[/fare] - duty on.

[/f] - chat-ul factiunii.

[/gdeposit money suma] - pentru a introduce bani in seif.

[/tx] - pentru a comunica cu celelate companii de Taxi.Informatii rank-up:

- rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune.
- rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune.
- rank 3 se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2.
- rank 4 se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 3.
- rank 5 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4.
- rank 6 este subliderul.Joburi:

[color=#FF9933]Aveti voie sa purtati orice job legal. Cine este prins cu job ilegal riscă Faction Warn. Joburi ilegale / interzise: Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker.[color=#FF9933]
Alte sanctiuni:-Folosirea masinilor taxi in scopuri personale se va pedepsi cu o amenda de 1.000.000$.
- Daca vi se confisca permisul va trebui sa platiti o amenda de 1.000.000$.
- Daca faceti spam pe chatul factiuii, primiti o amenda in valoare de 1.000.000$.
- Daca gresiti fare-ul, primiti o amenda de 1.000.000$
- Afacerile pe chat-ul factiunii se vor pedepsi cu amenda in valoare de 1.000.000$.
- Spam-ul la sedinta se pedepseste cu amenda in valoare de 1.000.000$.
- Statul AFK la sedinta se pedepseste cu o amenda in valoare de 1.000.000$.
- Daca vorbiti peste lider la sedinta, veti primi o amenda in valoare de 1.000.000$.
- Daca scrieti cu CAPS LOCK pe chat-ul factiunii ([/f]) veti primi o amenda in valoare de 1.000.000$.
- Daca scrieti cu CAPS LOCK pe chat-ul [/tx] veti primi o amenda in valoare de 1.000.000$.
-Daca faceti spam pe chatul [/tx], primiti o amenda in valoare de 1.000.000$.
-Daca jucati barbut in alt interval de timp (20:00-07:00), primiti o amenda in valoare de 1.000.000$ la prima abatere.
-Folosirea altor animatii in timpul sedintei decat cele permise se sanctioneaza cu amenda de $1.000.000.
-Cei care refuză să coopereze cu membrii responsabili (de ex. refuză să dea /showlicenses ID) vor fi sanctionati cu o amendă de $1.000.000$
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum