In jos
avatar
Admin
Admin
Mesaje : 8
Data de înscriere : 11/06/2018
Varsta : 16
https://shaga-red.forumgratuit.ro

                                REGULAMENTUL MAFIILOR Empty REGULAMENTUL MAFIILOR

la data de Joi Iun 14, 2018 11:55 pm
Mafiile au rolul de a cuceri teritorii in cele 3 orase si de a obtine materiale si droguri.
Sunt 18 turf-uri in LS, 18 in LV si 18 in SF. Pentru a cuceri un turf, un membru de rank 4+ trebuie sa dea attack. Dupa attack va porni un cronometru de 20 minute.
Daca minim un membru din mafia care a atacat turf-ul se afla pe turf dupa cele 20 minute, mafia care a atacat castiga turful.
Daca toti jucatorii care fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turf-ul ramane mafiei pe care il detinea inainte.
Daca acestia nu parasesc turful, mafia care strange cele mai multe puncte la sfarsit de war castiga.

REGULILE:
- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
exemple:
- pentru limbaj vulgar la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00bul draq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.
- spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.
exemple:
- spam de 3 ori - amenda, de 4-6 ori - AV, de 7-8 ori - FW, de 9 ori+ - uninvite.
- spam este considerat la un interval de maxim 3 secunde, si se sanctioneaza daca scrie acelasi cuvant/grup de cuvinte de mai multe ori: 'fvr' 'fvrrrr' 'fvrrr'. Daca cuvintele au alt sens nu se pot sanctiona: 'sal' 'cf' 'ms'.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch (DM)/drive-by (DB) facut aiurea se sanctioneaza cu AV/Uninvite. Uninvite se acorda doar in situatiile grav
exemple:
- cei care ataca un jucator fara motiv sunt sanctionati cu AV.
- calcarea/atacarea altor jucatori cu un vehicul se considera Drive-By (DB) si se sanctioneaza cu AV.
- cei care ataca alti mafioti in timpul unui WAR in afara zonei de WAR sunt sanctionati cu AV.
- deathmatch-ul excesiv (omoara mai multi jucatori intr-un interval scurt de timp) este sanctionat cu uninvite.
Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.
- daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/subliderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f. In cazul in care faceti reclamatie unui coleg din factiune, sunteti sanctionati cu faction warn.
- membrii factiunii (inclusiv subliderii) trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs) sau sa detina functia de tester. Liderul are 72 de ore dupa intrarea in factiune sa ii seteze gruparea.
- jucatorii care nu detin job-ul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW.
- membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. Membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW. Uninvite, in cazuri grave.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP.
- comanda /tie folosita pe un jucator se sanctioneaza cu FW. Folosirea comenzii in mod abuziv poate duce la uninvite.
- folosirea comenzii /fvrespawn in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere, iar uninvite la urmatoarea abatere.
ACTIVITATE:
- jucatorii de rank 1 care nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate. Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport. Avertismentele expira automat dupa 20 zile. jucatorii care au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
- jucatorii care lipsesc la war (inclusiv subliderii) si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW. Se pot face maxim 5 cereri de invoire intr-o luna. Trebuie sa aveti minim 3 zile in factiune pentru a pune o cerere de invoire.
exemple:
- cererile de invoire se pot face in orice zi de war-uri. Chiar si toate 5 cererile intr-o saptamana cu conditia ca in restul zilelor, sa va prezentati la war-uri.
- se considera o luna de cand a fost luata prima cerere de invoire. De exemplu, daca a fost pusa prima invoire in data de 03/07/2017, iar la sfarsitul lunii se fac inca 4 cereri, incepand cu 03/08/2017, se pot face alte 5 cereri de invoire.
- neprezentarea la o sedinta sau antrenament fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW. Tot cu FW pot fi sanctionati si jucatorii care sunt AFK in timpul unei sedinte/antrenament.
- se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi.
Daca un jucator lipseste la toate war-urile dintr-o zi si la sedinta care e in aceasi zi, acesta va primi un singur FW).
- evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sublideri. Se poate face pana in ziua urmatoare de war-uri (inainte cu o ora). Trebuie sa participati la minim jumatate din war-urile avute. Liderii/subliderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul de war-uri necesar
Daca au loc 4 war-uri, trebuie sa participati la minim 2. Daca au loc 5 war-uri, 2.5 = 3, deci la minim 3 deoarece nu puteti participa la 2.5 war-uri.
Se considera o absenta de la war doar daca timpul pe turf este de 0:00. Nu are legatura cu kill/death. Deci daca sta cateva secunde pe turf, este considerat prezent. Daca pe parcursul war-ului jucatorul nu vine la war/este afk, este datoria liderului sa ia masuri si sa il sanctioneze. Pentru AFK in timpul war-ului acesta primeste FW. Daca esti cu echipa faci secunde: in primul war de la The Rifa cel mai mult un membru a stat 1:51 sec pe turf si cel mai putin 13 secunde, iar de la Ballas, mai mult de jumatate au stat cateva secunde. Daca un jucator sta cu echipa, poate sa faca secunde pe turf, mai mult de 0:00. In al 2-lea war acelasi lucru.
War-ul nu se ia in considera daca toti membrii dintr-o mafie au 0:00. Atata timp cat jumatate, sau mai multi jucatori au secunde pe turf, este clar ca se putea participa la acel war, si oricum conteaza jumatate de war-uri, nu conteaza toate war-urile dintr-o zi.
- este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile inainte de inceperea war-ului. Se sanctioneaza cu warn si FW.
exemple:
- este interzis sa urcati pe cladiri pe care nu puteti ajunge fara ajutorul cuiva / fara ajutorul la ceva (vehicule, etc.).
- este permis sa urcati doar pe cladiri pe care puteti ajunge de jos (fara 'push', slap de la masina etc.).
- suferintele la war se sanctioneaza doar daca jucatorul apare in kill list si acuza in chat sau prin /sms imediat dupa, cu AV sau FW, in functie de situatie.
exemple:
- X este omorat de Y si ii spune pe chat sau prin /sms, imediat dupa: 'aimboter', 'ai aim', 'ai wall', 'teleport clar', etc, doar daca ii face Y reclamatie se sanctioneaza membrul X, si nu daca face Z sau oricine altcineva. Pentru acuzele de cheat-uri, daca se mentioneaza clar numele codului/versiunea acestuia, primeste FW pentru suferinte la war.
- in restul situatiilor de suferinte usoare, gen: 'slabule', 'haahaha', 'pa', 'clar', 'da ma da', 'sigurrr', 'el e ma..', 'perete', '10/10', 'secunda ma', 'cod clar', 'gg filmat', etc, spuse dupa ce a fost omorat, se sanctioneaza cu AV. Tot AV primesc si cei care folosesc animatii dupa omorarea unui jucator (Ex: /pee). Respectati-va adversarii la war.
- in cazul in care incurajeaza adversarul: 'gg', 'bravo', 'felicitari', nu se sanctioneaza deoarece nu a acuzat adversarul de nimic.
- daca nu s-au intalnit pe turf, amenintarile usoare, spuse pe /sms: 'ai fw', nu se sanctioneaza deoarece nu poate sa ii dea el FW. Acelasi lucru si daca zice pe /sms: 'ai ban'. In cazul in care il jigneste, incadram acest lucru la jigniri (Ex: /sms: 'prostule' - AV pentru jigniri la adresa unui jucator).
Incercati sa nu acuzati adeversarul dupa ce l-ati omorat sau ati fost omorati. Pentru asta puteti folosi comanda /cheat sau ii puteti face reclamatie daca aveti dovezile necesare.
- jucatorii care se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW. Este interzis sa stati AFK cand aveti war.
- jucatorii care ataca mafiotii adversi in afara turfului pot fi sanctionati de lider cu AV. Nu sunt sanctionati jucatorii care se afla la limita turfului.
- jucatorii din fiecare grupare au obligatia sa detina materiale/droguri in timpul war-urilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar sunt sanctionati cu FW
- comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor, fara un motiv bine intemeiat, se sanctioneaza cu FW.
- daca un membru nu respecta organizarea liderului/subliderului in timpul war-urilor, risca sa primeasca FW. Acelasi lucru si pentru comportamentul agresiv la adresa conducerii.
Daca refuzati sa veniti pe turf sau sa va grupati cu echipa, la somatia liderului/subliderului, riscati sa primiti FW.
Daca folositi orice limbaj agresiv la war-uri, si aduceti insulte la adresa organizarii/conducerii, acestia au dreptul sa va sanctioneze cu FW.
Situatii de limbaj agresiv: sublider praf, lider praf, mars/pleaca spus liderului/subliderului, etc.
In cazul in care, conducerea are dovada clara ca mergeti singuri pe turf, pentru a pierde war-ul intentionat, riscati sa primiti FW.
Este important sa va grupati atunci cand conducerea solicita. Orice abatere de la aceasta regula se sanctioneaza cu FW.
Lista amenzi/prime
Amenzi importante
Pentru folosire materiale atunci cand nu sunt war-uri (+1000 materiale) se primeste amenda in valoare de 1.000.000$.
Pentru spam facut de 3 ori pe chat-ul factiunii se va primi o amenda in valoare de 1.000.000$.

Fiecare punct pentru 'best/worst score' se inmulteste cu 60.000$, pana cand ajunge la scor de 17+ sau -17, -18, etc, atunci suma maxima este de 1.000.000$.
Best cu scor mai mic de 3 nu se plateste. Acelasi lucru si in situatia in care obtine worst score de -2, -1, etc. Incepand cu scor de -3 se plateste worst.
Amenzile pentru worst se primesc doar daca mafia pierde war-ul. In cazul in care war-ul este castigat, nu se primeste amenda.

Lista prime pentru best-uri:
Exemple:
Best score de 3 = 180.000$ (180k$).
Best score de 5 = 300.000$ (300k$).
Best score de 10 = 600.000$ (600k$).
Best score de 15 = 900.000$ (900k$).
Best score de 16 = 960.000$ (960k$).
Best score de 17+ = 1.000.000$ (1kk$)

Worst score la war:
Exemple:
Worst score de -3 = 180.000$ (180k$).
Worst score de -4 = 240.000$ (240k$).
Worst score de -5 = 300.000$ (300k$).
Worst score de -10 = 600.000$ (600k$).
Worst score de -15 = 900.000$ (900k$).
Worst score de -16 = 960.000$ (960k$).
Worst score de -17, -18, ... = 1.000.000$ (1kk$)

Alte amenzi optionale
Pentru intarziere la war-uri (se conecteaza dupa ce au inceput) - 500.000$.
Pentru Caps Lock pe /f - 1.000.000$.
Ex: "VINO MA", "LA MINE MAA", "ACUM AM ZIS", "VINO MA la mine".
* daca face spam si foloseste in acelasi timp si caps lock, se acorda o singura amenda.
** amenzile optionale se acorda doar daca doreste liderul. In cazul in care, se sanctioneaza un membru pentru asta, trebuie toti membrii care se abat de la regula sanctionati in viitor.

Amenzi in cazul in care prezenta este obligatorie la sedinte
Pentru intarziere la sedinta - 500.000$.
Pentru AFK in timpul sedintei - 1.000.000$.
Pentru deranjarea sedintei, la prima abatere - 1.000.000$, iar apoi se acorda FW.
kinuri
- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.

- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

Reclamatii factiuni
- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar jucatorul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.Moduri si cheat-uri

Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), aici sunt incluse si modurile care credeti ca sunt permise (spre ex.: mousefix), moduri ce modifica animatiile (ped.ifp, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
Este strict interzis sa folositi CMD.exe in timpul war-urilor sau recent. Folosirea lui poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Neactualizarea procesului CMD.exe sau a programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile.
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu 7 zile.
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia.

Desfasurarea testelor TW
Este important sa va comportati exemplar atunci cand sunteti supusi la un control TW. Limbajul vulgar sau insultele la adresa administratiei nu sunt permise si se pedepsesc cu ban pe o perioada mai lunga de timp.
Testele TW se fac atat cu programul AnyDesk cat si cu Teamviewer (in cazul in care si adminul si jucatorul au licente).
AnyDesk: Inainte de a accepta ca un admin sa se conecteze la voi in calculator, este indicat sa aveti bifata doar permisiunea 'Allow to take control'.
Un exemplu privind permisiunile aveti atasat mai jos, in cadrul unui spoiler.
Se comunica adminului 'AnyDesk-Address'. Pentru a copia adresa de acolo apasati click dreapta, si alegeti "Copy Address".
- [/f] sau [/g] este chat-ul factiunii.

- [/gdeposit materials/drugs/money], comanda folosita pentru a depozita in seiful HQ-ului materiale / grame de droguri / bani.
- [/heal] pentru a primi 100% HP, comanda disponibila doar in HQ.
- [/order] pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif.
- order 1 pentru Deagle.
- order 2 pentru Shotgun.
- order 3 pentru M4.
- order 4 pentru Ak47.
- order 5 pentru Mp5.
- order 6 pentru Rifle, doar rank 4+.
- order 7 pentru Katana, doar rank 4+.
COMENZILE:
- [/turfs] pentru a vedea teritoriile detinute de mafii.
- [/togf] pentru a inchide chat-ul factiunii.
- [/showmotd] pentru a arata mesajul zilei stabilit de conducerea factiunii.
- [/getdrugs] pentru a lua droguri din HQ. Costa 500$/gram.
- [/attack] pentru a ataca un teritoriu intre orele 20-22:00.

Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 4+.
- [/fvrespawn] pentru a putea face ca masinile factiunii sa reapara. Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 5+.
- [/raport] pentru a vedea raportul de activitate necesar in fiecare saptamana.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum